YENİ Tükendi

Intenso 128GB Top 2.5" 520-500MB/S Sata III SSD Disk

329,90 TL
Paylaş :
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Intenso 128GB Top 2.5" 520-500MB/S Sata III SSD Disk

    Yüksek Bellek Kapasitesi

    128 GB bellek kapasitesi bulunmaktadır. Bu sayede kişilerin sürekli olarak Intenso, depolama alanlarının bulunması söz konusu olmaktadır. Ayrıca içerisinde aynı anda birden fazla program ve oyun barındırabilme özelliğine sahiptir.

    Yüksek Okuma ve Yazma Hızı

    520 MB / sn okuma hızı 500 MB / sn ise yazma hızı bulunmaktadır. Bu sayede SSD'ler çok hızlı bir şekilde çalışır ve bilgisayarınızdan her zaman üst düzey performans almanıza olanak tanır.

    İdeal Boyut ve Ağırlık

    7 milimetre kalınlığa ve 2.5 inç boyuta sahiptir. İdeal boyutlara ve ağırlığa sahip olmasından dolayı bilgisayar içerisinde yer kaplamaz ve her bilgisayara uyumlu bir şekilde çalışır.

    Tak – Çalıştır Sistemi

    Bilgisayarın ilgili girişene bağlanmasının ardından direkt olarak kullanımına başlanabilmesi mümkündür. Herhangi bir program indirilmesine ya da kurulum gerçekleştirilmesine gerek yoktur. Bu sayede kişiler kutusunda çıkarttığı gibi bilgisayarına takabilir ve kullanımına direkt olarak başlayabilir.

    Uyumluluk ve Bağlantı Türü

    Sata 3 bağlantı türü ile bilgisayara bağlantı sağlamaktadır. Üzerinde sata 3 portu bulunan her bilgisayarla uyumlu olarak çalışmaktadır.

    SSD Teknolojisi

    Son teknoloji olan SSD teknolojisine sahiptir. Çok hızlı bir şekilde çalışan Intenso Top SSD teknolojisi bilgisayarınızın açılma süresine dahi etki eder. Kişilerin yaptıkları işlemler çok daha kısa süreler içerisinde gerçekleşir.

Benzer Ürünler
Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.